Descriere

Pensiunea Ideal se află în Centrul Vechi al orașului Baia Mare cu priveliște la râul Săsar. Camerele dispun de TV, AC și baie proprie. Pensiunea Ideal, este situata in Centrul Vechi al municiupiului Baia Mare din judetul Maramures, in proximitate de Turnul lui Stefan, Centrul Millenium, Parcul si strandul municipal, Muzeul de istorie, Muzeul satului, Stadionul Dealul Florilor.

Pensiunea Ideal este situata pe langa Raului Sasar si printre putinele pensiuni din centrul Istoric care va ofera cazare la un pret ideal. Cazarea la pensiuni este foarte rentabila turisti avand in vedere preturile si ospitalitatea maramuresenilor oferita de proprietarii pensiunilor.

Prețuri:

 • Single 149 RON
 • Matrimonială 149 RON
 • Apartament 200 RON (3 persoane)

Imagini

Video

2 Reviews

 • Ionut A.

  4.3

  Camere spatioase, foarte curat, personalul foarte ospitalier, aproape de centru, locuri de parcare in curte monitorizata, micul dejun este bogat. Vom reveni cu drag!

 • Andrei P.

  4.5

  Un loc deosebit cu persoane foarte amabile si responsable. Totul impecabil,curat,ordenat, primitor, de buna calitate (te simti ca in propria casa). O deosebita placere sa cunosti asemenea persoane. Va multumim pentru tot!

Adaugă recenzie și scor

Add a review

Calitate
Locatie
Servicii
Pret